lauantai 24. toukokuuta 2014

Agilitya, hellettä ja näyttelyitä

Blogin kirjoittelusta on tullut nyt pieni tauko, koska sairastuin sen verran, että jouduin sairaalareissulle tiputukseen. En sitte päässyt näyttelyihin mukaan, jossa olikin sitten ollut tuttuja. Kyllä muuten ärsytti jälkeenpäin, mutta pikkusiskoni esitti sitten molemmat ja ihan hyvinhän ne meni. Kiitoksia kuvista Emilialle ja Annille!

Vertti AVO H, tuomarina Tapio Eerola

Pitkä ja matalaraajainen uros. Narttumainen kokonaisuus. Oikealinjainen mutta narttumainen pää. Kauniit silmät ja korvat. Voimakas rintakehä. Vahvat raajat. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu suoraan. Hyvä askelpituus. Kantaa häntää porokoiramaisesti selkälinjan jatkeena.

Wilma AVO EH AVK4, tuomarina Tapio Eerola

Nartuksikin pitkärunkoinen. Vahva ja hyvä pää. Silmät, korvat ja purenta ok. Sopiva rintakehän ja raajojen vahvuus. Tasapainoiset kulmaukset. Pitkä lanne. Lyhyehkö häntä, joka kaartuu riittävästi. Pitkät askeleet.


Agilitykurssi alkoi 14.5. ja oli taas mukavaa!


Tänään käytiin sitten pyörähtämässä Oulaisten ryhmänäyttelyissä, ja siellä vasta hyvin menikin!

Vertti AVO EH AVK2, tuomarina Marja Talvitie

Kovin matalaraajainen uros. Takaa voimakkaasti kulmautunut, kaunispäinen poika. Hieman löysästi kannettu häntä myös liikkeessä. Hyvä karva. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti.

Wilma AVO ERI AVK2 + kasvattajaluokan 2., tuomarina Marja Talvitie

Hieman tuhdissa kunnossa esitetty narttu. Erittäin hyvätyyppinen ja kaunispäinen tyttö. Hyvä ylälinja ja häntä. Hieman löysät kyynärpäät. Hyvä karva.