perjantai 25. huhtikuuta 2014

Retu, mätsärit ja muita kuulumisia

Huhhuh, onkin jo jotain kirjoittamista, ja missä järjestyksessä? :D Otsikko kertookin jo aika paljon, eli Retu tuli tänään meille hoitoon, kun Majuli lähti reissuun. Näyttävät tulevan hyvin toimeen, kuten yleensäkin, ja haukkuminen kuuluu ulkoa lähes koko ajan. :D Teen jossain välissä kuvapostauksen, ehkä huomenna tai ylihuomenna tai sitä seuraavana päivänä... Aikoihin ei ole oikein ollut innostusta bloggaamiseen.


Kävimme tosiaan mätsäreissä Kempeleessä sunnuntaina (20.4.), ja oli kyllä kivaa, vaikka odottelua oli jokunen tunti. Tätä ei tarvitse ehkä mainita, mutta mukana olivat myös tietenkin Maija Retun ja Janette Demin kanssa. ;) Koiria oli paljon, mutta Wilma ja Vertti käyttäytyivät mallikelpoisesti niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin! Loppujen lopuksi tulokset olivat Wilma SIN- ja Vertti PUN-. W ja V olivat pareina, joka toisaalta vähän oli huono juttu. Seuraavalla kerralla (1.5. Haapavesi) pitää ilmoittautua eri aikaan. :D Nauhakehissä oli kauheasti koiria, yli 20 molemmissa. Punaisten kehässä ei edes juoksutettu, vaan vähän ajan seisotuksen jälkeen valittiin sijoittuneet.
Mätsäreissä tapasimme myös Vertin sukulaisen, Tuiskun, omistajan toisen koiransa Lissun kanssa! :) Tuisku ei päässyt mukaan juoksujen takia. Vertti oli aivan innoissaan Lissusta, Lissu ei niinkään. :D Oli kyllä kiva nähdä, seuraavan kerran Oulun KVssa 18.5! Kuvia *täällä*, kuvaajana Emilia Laakkonen, kiitos! :)Eilen käytiin agilitytreeneissä, ja oli kivaa, kuten joka kerta. Mentiin (ihanan) helppoa möllitason rataa, ja voi että miten hienosti Vertti irtosi! Wilma tapansa mukaan suoritti radan hitaasti mutta varmasti, eiköhän sitä vauhtia jossain vaiheessa tule. ;) Kepit suoriutuivat täysin ongelmitta. Tämä oli harmi kyllä viimeinen kerta, mutta onneksi kesällä alkaa taas ohjatut agilityharjoitukset! ♥

Tokokoulutuspäivä on huomenna ihan tässä 4 kilometrin päässä vanhalla koululla! Innolla odotamme vinkkejä ja uusia harjoiteltavia liikkeitä. :)