keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia

Taas en ole vähään aikaan postaillut, kun ei ole oikein ehtinyt. :) Normaaliarkea ollut, käytiin tässä joku päivä Janeten ja Demin kanssa lenkillä. Agilitykentällä ei olla piitkään aikaan käyty koirakamujen kanssa, koska Vertti ei voinut keskittyä millään edes kotona, kun Wilman juoksut olivat pahimmillaan. Nyt juoksut näyttävät loppuvan, ja Verttikin syö vapaaehtoisesti. ;) Parin päivän päästä otetaan häkin väliseinä pois.

Juoksujen loputtua Vertti onkin mennyt superhyvin ja nopeasti kotona kepit ja toko onnistuu tosi kivasti! Ollaan harjoiteltu suoraan sivulle kävelyä, paikallaanoloa, viereenmenoa ja makuuasennosta istumaan nousua, myös kaukaa käskettynä. Wilman kanssa pitäisi vielä harjoitella tuota, ja sivuttain kävelemistä, mutta eiköhän se siitä. ;)

Vertille ja Wilmalle ostettiin viime perjantaina Oulaisista tosi kivat heijastinvaljaat! :) Olivat kokoa M, ja onneksi sopivat niille. Blogger valitettavasti huonontaa kuvien laatua... Enkä sitten varmasti tiedä, mistä sain tuon ihmeidean, jonka näette kun katselette kuvia alaspäin... :D


  
Vertti riehaantui leikkimään Wilman pinkillä lempipallolla:
...mutta Vertin kyllästyttyä pallo sai jäädä oman onnensa nojaan. :D
 
''Pallo! Minä pelastan sinut!''

''MITÄ sinä oikein kuvittelit?! Miten kehtaatkin jättää pallon noin vain yksikseen?!''

''Noniin, palloparkani, minä huolehdin sinusta.''

2 kommenttia:

Ethän lähetä asiattomia kommentteja?
Otan mielelläni vastaan kommentteja, joissa ehdottaisitte jotain erilaisia postausideoita! :)