torstai 14. marraskuuta 2013

Agilitytreenit 14.11.

Tänään käytiin siellä Oulaisissa maneesilla agilitytreeneissä Janeten & Demin kanssa, ja siellä olikin todella mukava ohjaaja opettamassa! :) Antoi tosi paljon palautetta, ja osasi sitten aina korjata virheet. Treeni kesti melkein tunnin, mukana oli lisäksi yksi cockerspanieli, joten ihan sopivasti sai treenata.
Aluksi oli suorassa linjassa neljä hyppyestettä, jotka piti mennä läpi. Seuraavaksi oli hieman hankalampi harjoitus, vain 1. ja 3. este hypättiin, eli siis välissä olevat esteet piti kiertää. ;) Totta kai piti aluksi Wilman ja Vertin yrittää hypätä suoraan, mutta sitten tajusivat, että kannattaa kuunnella. :D Lopuksi oli vielä pari kertaa rataa, jossa oli rengas, hyppyesteitä, putkia ja pujottelukepit. Se meni tosi kivasti, ja tosi reipasta vauhtia menivät. :) Vertti osaa pujotella jo itsenäisesti, eikä tarvinnut enää ohjata yhtään. Wilman kanssa pitää kulkea vierellä, ettei neiti jätä keppejä kesken. Ihmeen rauhallisesti ne käyttäytyivät, vaikka maneesin ovella kulki ihmisiä ja koiria, ja katsekontakti löytyi.

Ensi torstaina on taas samanlaiset treenit, ja mennään rataa. :) Harmi, kun ei enempää ole. Mutta viikonloppuna lähdetään taas treenailemaan kylälle Janeten ja Demin kanssa, ja kutsutaan Maijakin mukaan Retun kanssa. ;) Seuraavaa postausta odotellessa...

Lisäksi tähän loppuun lisään kaverini Fridan ja Janitan blogin osoitteet:

frida-worldinmyeyes.blogspot.fi

glitterydreams01.blogspot.fi

2 kommenttia:

Ethän lähetä asiattomia kommentteja?
Otan mielelläni vastaan kommentteja, joissa ehdottaisitte jotain erilaisia postausideoita! :)